Slippers Sandalen Steunzolen

Steunzolen voor Slippers en Sandalen

Steunzolen voor Slippers en Sandalen bestaan eigenlijk niet. Kies eerder voor slippers precies op maat voor jouw voet. Of voor aangepaste sandalen. In deze slippers of sandalen is zool van de slipper of sandaal verstevigd waardoor je extra steun krijgt. En dat terwijl je er toch ‘s zomers bij loopt. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Mooi en hip genoeg?

Zijn steunzolen slippers en sandalen wel mooi of hip? Zeker wel 🙂 Kijk maar eens op fitsfootwear.nl.

  1. Bekijk op fitsfootwear.nl welke slipper je mooi vindt.
  2. Maak een afspraak met Voetzorg Maasluis
  3. Loop zomer stevig met jouw slippers of sandalen op maat

Slippers voor steunzolen

Gewone slippers bieden weinig tot geen ondersteuning voor de voet. Maar wellicht bent u zo iemand die het liefste de gehele zomer op slippers loopt. Slippers, zonder steunzolen, maar met verstevigde zool zorgen ervoor dat u stevig staat en loopt.

Sandalen voor steunzolen

Bij Sandalen voor steunzolen geldt hetzelfde. We verstevigen de sandaal met een vast voetbed of stevigere zool. Zo weet u dat u ook in de zomer op een juiste manier loopt. Zonder of met zo min mogelijk klachten.

Steunzolen slippers sandalen

Verwant aan steunzolen slippers – sandalen

Zoekt u steunzolen voor slippers of steunzolen voor sandalen. Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in de steunzolen voor pantoffels of orthopedische schoenen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie u mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Maasluis

Maak een afspraak