Podotherapie kind

Podotherapie bij Voetzorg Maassluis

Voetzorg Maassluis is specialist in podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie voor de regio Maassluis. Voor klachten of pijn bij het staan of lopen, kunt u bij onze terecht. De praktijk in Maassluis wordt geleid door Youri van Houten.

Afspraak maken bij Voetzorg Maassluis? Bel 010 – 888 77 02.

Podotherapie Maassluis

Podotherapie bij Voetzorg Maassluis is gericht op het vinden, analyseren en verhelpen van uw klachten. Podotherapie richt zich, anders dan vaak gedacht, niet alleen op klachten rondom uw voeten. Podotherapie richt zich ook op de benen, knieën, heupen en rug. Lees meer over podotherapie.

Podotherapie of podologie

Voetzorg Maassluis heeft de erkenning, diploma’s en certificering die nodig is voor podotherapie. Podologie daarentegen is een onbeschermde professie. Iedereen mag zich podoloog noemen. Let dus goed op. Wilt u in Maassluis een gespecialiseerde podotherapeut, kies dan voor Voetzorg Maassluis.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Consult Podotherapie Maassluis

Bij onze praktijk in Maassluis vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens een consult. Daarom zetten we onze stappen duidelijk op een rij.

  1. U vertelt ons uw klachten
  2. Dan stellen wij gericht enkele vragen
  3. Vervolgens controleren wij voeten, benen, knieën en rug
  4. We meten een aantal zaken door via onze apparatuur
  5. Dan tonen we de resultaten en geven we advies
  6. Uiteindelijk kijken we samen met u hoe verder te gaan

Steunzolen afspraak

Werkgebied Voetzorg Maassluis

Voetzorg Maassluis is specialist in podotherapie voor de brede regio Maassluis.

Faciliteiten praktijk voor podotherapie

Voetzorg Maassluis heeft ruime parkeergelegenheden vlak naast de podotherapie-praktijk in Maassluis. De praktijk heeft verder een kleine speelvoorziening voor kinderen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u kind klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Maassluis

Maak een afspraak