Podotherapie Certificering

Voetzorg Maasluis is erkend podotherapeut. Voetzorg Maasluis is dus in het bezit van erkende certificaten die nodig zijn om het beroep van podotherapeut uit te mogen voeren. Onder meer deze certificering verklaart het grote verschil tussen podotherapie en podologie. Lees meer over het verschil tussen podotherapie en podologie.

Logo Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Nederlandse Verening voor Podotherapeuten

Voetzorg Maasluis is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten. Het praktijkkeurmerk dat hoort bij deze vereniging garandeert een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Lees meer op podotherapie.nl.

logo kpKwaliteitskeurmerk Paramedici

Het Kwaliteitskeurmerk Paramedici houdt in de gaten of de paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Alleen erkende podotherapeuten zijn hierbij aangesloten. Lees meer over het kwaliteitskeurmerk paramedici.

Sportpodotherapie

Met de bovenstaande certificaten is Voetzorg Maasluis ook geschikt voor sportpodotherapie. Met ruim 12 lengtemeters is er bovendien veel ruimte voor sporters om hun klachten te tonen tijdens het doen van hun sportoefeningen.

Specialistische apparatuur

Voetzorg Maasluis investeert bewust in hoogwaardige apparatuur: 3d-apparatuur die zowel in de breedte als in de hoogte kan meten. Steunzolen, steunsandalen en steunslippers zijn hierdoor precies op maat. Pijnklachten verdwijnen.


Podotherapeut Youri van HoutenHeeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie u mogelijk verder helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Maasluis
Maak een afspraak