pantoffels sloffen steunzolen

Sloffen – Pantoffels voor Steunzolen

Sloffen en pantoffels hebben van nature geen stevige zool. Anders is het met de aangepaste huisschoenen waarbij de zool verstevigd is. Deze sloffen / pantoffels worden op maat gemaakt. Ideaal om thuis comfortabel én stevig te lopen.  Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Wel mooi genoeg?

Bij sloffen of pantoffels met steunzolen denkt u mogelijk niet direct aan een mooi of passen model. Maar dat klopt niet. Er zijn veel fraaie mogelijkheden.

  1. Bekijk op fitsfootwear.nl welke stoffen of pantoffels u aanspreken
  2. Maak een afspraak met Voetzorg Maasluis
  3. Loop thuis comfortabel en stevig op jouw slof of pantoffel op maat

Sloffen voor steunzolen

Gewone sloffen bieden geen ondersteuning voor de voet. Lopen op sloffen is bijna vergelijkbaar met blote voeten. Maar de afwikkeling bij sloffen is mogelijk nog iets slechter. Thuisschoenen zijn sloffen zonder steunzolen, maar met een verstevigde zool. Deze thuisschoenen zorgen ervoor dat u stevig staat en loopt.

Pantoffels voor steunzolen

Bij pantoffels voor steunzolen geldt hetzelfde. Misschien zijn pantoffels iets steviger dan sloffen. Maar onvoldoende voor het corrigeren van uw voet. We verstevigen daarom uw pantoffel met een vast voetbed of stevigere zool. Zo weet u zeker dat u thuis ook op de juiste manier loopt. Zonder pijnklachten.

Steunzolen slippers sandalen

Verwant aan steunzolen slippers – sandalen

Zoekt u steunzolen voor sloffen of pantoffels. Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in de steunzolen voor slippers of sandalen. Bekijk ook eens de volgende pagina’s


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie u mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Maasluis

Maak een afspraak